وکیل جرایم اینترنتی در تهران ؛ ۰۹۱۰۱۹۲۳۷۲۵
ببخشید یک سوال از جانب شما داشتم، بنده یک حساب اجتماعی در شبکه اینستاگرام دارم و عکس هایی از خودم در آن پست می کنم، ولی چندوقتی هست که یک نفر در زیر پست هایم اقدام به فحاشی می کند و می خواستم ازش شکایت کنم، لطفا راهنمایی کنید. ممنون.
سلام و ممنون از طرح سوال شما، انشاا.. با خواندن این مطلب به نتیجه ی دلخواه خود برسید.
مبحث اول:
فهرست مطالب
- ۱ وکیل جرایم اینترنتی در تهران کیست؟
- ۲ انواع جرایم اینترنتی:
- ۲.۰.۰.۱ ۱.آزار و اذیت و ایجاد مزاحمت:
- ۲.۰.۰.۲ ۲.دسترسی غیر مجاز و سرقت اطلاعات:
- ۲.۰.۰.۳ ۳.توهین و فحاشی در اینترنت:
- ۲.۰.۰.۴ ۴.جاسوسی از طریق اینترنت:
- ۲.۰.۰.۵ ۵.هک اطلاعات و سیستمهای رایانهای:
- ۲.۰.۰.۶ ۶.حملات سایبری:
- ۲.۰.۰.۷ ۷.سوء استفاده از زنان و کودکان:
- ۲.۰.۰.۸ ۸.بزهکاری اینترنتی:
- ۲.۰.۰.۹ ۹.سوء استفاده از بانکهای اطلاعاتی:
- ۲.۰.۰.۱۰ ۱۰.ایجاد موانع در دسترسی کاربران:
- ۲.۰.۰.۱۱ ۱۱.ایجاد راههای میانبر پرداختهای مالی:
- ۲.۰.۰.۱۲ ۱۲.نقض قوانین کپی رایت:
وکیل جرایم اینترنتی در تهران کیست؟
در این مبحث به این مسئله می پردازیم که به چه شخصی وکیل می گویند، وکیل آن شخصی است که به وکالت از شخص دیگری در دادگاه ها و دادسرا ها و سایر مراجع قضایی حاضر می شود و دفاع از موکل خود را بر عهده می گیرد.
بنابراین باید گفت وکیل جرایم اینترنتی در تهران به شخصی گفته می شود که؛
در آزمون وکالت کانون وکلا یا قوه قضاییه پذیرفته شده و پس از گذراندن دوره کارآموزی وکالت خود، می تواند به شغل وکالت مشغول شود. البته هر چند به لحاظ عرفی به کارآموزان وکالت نیز وکیل گفته می شود.
حیطه وظایف وکیل جرایم اینترنتی در تهران
در این فرض، وکیل با عقد قرارداد وکالت با موکل خود(که شما هستید) از برخی از حقوق، اختیارات و همچنین تعهدات قانونی برخوردار می شود و می بایست به بهترین وجهی که می تواند از موکل خود دفاع نماید تا به حق و حقوق قانونی خود برسد؛ هر چند هرگز نمی تواند تعهد کند نتیجه خاصی را برای موکل خود بگیرد.
زیرا تعهد وکیل جرایم اینترنتی در تهران نسبت به موکل، تعهد به وسیله است و نه نتیجه، به این معنا که تمام تلاش خود را برای رسیدن به بهترین نتیجه انجام می دهد. البته باید این نکته را مورد توجه قرار داد که زمانی می توانیم شخصی را وکیل دیگری تلقی کنیم که قرارداد وکالت ما بین آنها تنظیم شده باشد و حدود اختیارات و وظایف وکیل جرایم اینترنتی در تهران در آن مشخص شده باشد و به همین دلیل، وکیل نمی تواند خارج از حد متعارف و خارج از حدود قرارداد، اقدامی انجام دهد و در واقع، هر چند شخص، وکیل باشد، خارج از حدود قرارداد تنظیم شده فی ما بین وکیل و موکل، اختیاری ندارد.
جهت عضویت در اینستاگرام حقوقی کلیک کنید
مبحث دوم:
در چه موضوعاتی می توان به وکیل جرایم اینترنتی در تهران مراجعه کرد؟
در این مبحث باید گفت که اصولا در هر موضوعی چه حقوقی و یا کیفری می توان از وکیل مشاوره گرفت و حتی آنها را در آن موضوع، وکیل خود کرد زیرا وکیل جرایم اینترنتی در تهران کسی است که از جانب موکل اجازه داشته باشد در خصوص مسائل حقوقی و یا کیفری، در مراجع قضایی یا غیر قضایی اقدام لازمه را انجام دهد.
دراین رابطه وکیل جرایم اینترنتی در تهران نسبت به احقاق حقوق موکلش در رابطه با موضوع مطروحه در مراجع قضایی و غیر قضایی طبق حدود اختیاراتش انجام وظیفه می نماید و آثار اقدام وکیل جرایم اینترنتی در تهران در مراجع فوق، طبق قانون متوجه موکل است.
مبحث سوم:
جرایم اینترنتی به چه معناست؟
در این مبحث به بررسی معنا و مفهوم جرایم اینترنتی می پردازیم. باید گفت که به طور کلی به مجموعه اقداماتی که باعث اذیت و آزار و نادیده گرفتن حقوق دیگران شده و خارج از خطوط قوانین انجام شود، تخلف است و اگر این تخلفات از طریق اینترنت رخ داده باشد، به این اقدامات تخلف و جرم در اینترنت گفته میشود.
این اقدامات اشکال مختلفی داشته که از جمله مهمترین آنها می توان به:
- آزار و اذیت
- توهین
- افترا
- مزاحمت
- انتشارات اطلاعات
- کلاهبرداری
- نقض قوانین کپی رایت و امثالهم اشاره کرد. برخی از این تخلفات نیز جنبه امنیتی و سیاسی داشته و باعث ایجاد اختلال در امور مهم کشوری میشود که از مهمترین آنها می توان به:
- جاسوسی
- انتشار اطلاعات سیاسی
- حملات ویروسی و سایبری
- هک سیستمهای بانکی و امثالهم اشاره نمود.
جهت عضویت در کانال حقوقی کلیک کنید
مبحث چهارم:
انواع جرایم اینترنتی:
در این مبحث به این قضیه می پردازیم که ممکن است جرایم اینترنتی چه انواعی و اشکالی داشته باشد.
۱.آزار و اذیت و ایجاد مزاحمت:
به این صورت که که فرد یا گروهی دست به ایجاد و گسترش شایعات و گفتههای غیر واقعی و نامعتبر زده و اقدام به انتشار آنها در فضای مجازی میکنند که باعث به وجود آمدن سوء تفاهم و رفتارهای ناپسند نسبت به فرد مورد نظر میشود و یا اینکه در فضای مجازی اقدام به توهین میکنند و باعث به وجود آمدن درگیری های لفظی میشوند.
۲.دسترسی غیر مجاز و سرقت اطلاعات:
به این صورت که هدف اصلی، بدست آوردن اطلاعات خصوصی و مالی است. اینگونه تخلفات از طریق اینترنت و به وسیله رایانه و از طریق نرم افزار انجام میشود که به آن حملات سایبری میگویند.
این گونه حملات به گونهای انجام میشود که سامانههای امنیتی را مختل کرده و باعث ایجاد دسترسی به اطلاعات مهم میگردد. همچنین از این روش جهت بدست آوردن اطلاعات بانکی و مالی افراد جهت دسترسی به حسابهای مالی و بانکی استفاده میشود و یا اینکه از طریق اطلاعاتی که افراد در شبکههای اجتماعی خود منتشر کردهاند نیز انجام شده و از آنها سوء استفاده می شود.
۳.توهین و فحاشی در اینترنت:
به این صورت که کاربران در صفحات وب سایتها و نرم افزارهای شبکه اجتماعی، نظرات و اعتقادات خود را بیان کرده اما عده ای با نظرات و عقاید متفاوت اقدام به پاسخ توهینآمیز و خارج از ادب و اخلاق برای آنها ارسال می کنند که منجر به ایجاد فحاشی و توهینهای متعدد بین طرفین می شود.
۴.جاسوسی از طریق اینترنت:
به این صورت که از طریق پهنای اینترنت انجام می شود و در جهت دستیابی به اطلاعات موجود در رایانههای شخصی و شرکتی صورت میگیرد که هدف اصلی از انجام چنین اقداماتی، به دست آوردن اطلاعات مهم جهت سوء استفادههای اقتصادی و تجاری از شرکتها و غولهای اقتصادی است.
۵.هک اطلاعات و سیستمهای رایانهای:
به این صورت که از طریق انجام برنامه نویسی جهت بدست آوردن اطلاعات مختلف و یا ایجاد اختلال صورت می گیرد که عمدتاً به وسیله عدهای از برنامه نویسان حرفهای انجام می شود.
۶.حملات سایبری:
به این صورت که در جهت ایجاد اختلال شبکههای رایانهای کشوری و دولتی انجام میگیرد. این گونه حملات از طریق نفوذ و گسترش بد افزارهای ویروسی در رایانهها انجام شده و باعث نشر و انتقال اطلاعات سیاسی و نظامی کشور میگردد.
وکیل جرایم سایبری در تهران
۷.سوء استفاده از زنان و کودکان:
به این صورت که جنبه اخاذی داشته و با سوء استفاده از زنان و کودکان از طریق تحت فشار قرار دادن آنها میباشد که معمولا این تخلفات از طریق اینترنت و نرم افزارهای چت و گفتگوی تصویری انجام شده و فرد متخلف جهت انجام این کار ابتدا سعی در ایجاد ارتباط دوستانه با فرد مورد نظر میکند و بعد از جمع آوری اطلاعات و ضبط تصاویر مختلف از وی، اقدام به تهدید به انتشار اطلاعات شخصی فرد مورد نظر مینماید.
۸.بزهکاری اینترنتی:
به این صورت که در قالب فضای مجازی و یا نرم افزار های چت، اقدام به اعمال مجرمانه می کنند و فکر می کنند که از این طریق کسی نمی تواند آنها را شناسایی کند.
۹.سوء استفاده از بانکهای اطلاعاتی:
به این صورت که نرم افزارهای اجتماعی و سایتهای مختلفی در اینترنت وجود دارد که افراد در آنها اطلاعات شخصی خود را به اشتراک گذاشته و زندگی خصوصی خود را در آن ثبت کردهاند که هکرها از طریق بدافزار و فایلهای ویروسی اقدام به هک کردن بانکهای اطلاعاتی کرده و اطلاعات شخصی دیگران را به دست میآورند.
۱۰.ایجاد موانع در دسترسی کاربران:
به این صورت که با ایجاد موانع و اختلال در دسترسی کاربران به وبسایتها و صفحات اینترنتی توسط ویروس و رباتهای اینترنتی که به وسیله هکرها ایجاد می گردد، انجام می گیرد که هدف اصلی این کار ایجاد اختلال و خرابکاری و پاک کردن دادههای اینترنتی از وب سایت مورد نظر است.
۱۱.ایجاد راههای میانبر پرداختهای مالی:
به این صورت که میانبرها و مسیرهای انحرافی در پرداختهای مالی ایجاد می کنند تا بتوانند از خدمات و امکانات به صورت رایگان استفاده کنند.
۱۲.نقض قوانین کپی رایت:
به این صورت که با انتشار آثار مختلف به صورت رایگان و یا حتی انتشار آثاری که هنوز در اینترنت منتشر نشده، قوانین کپی رایت را زیر پا گذاشته و اطلاعات مورد نظر را سرقت کنند.
مبحث پنجم:
توجه به چند نکته در مورد وکیل جرایم اینترنتی در تهران:
۱. اول اینکه معمولاً جرایم رایانه ای از طریق اینترنت و توسط گروههای مختلف حتی گروه های سیاسی نیز انجام میشود که ممکن است هدف های مختلفی داشته باشند و یا حتی به هدف تحریک بخش خاصی از جمعیت یک کشور باشد.
۲.نکته ی مهم اینکه ممکن است این گونه جرایم جزء حملات سایبری تروریستی دستهبندی شوند و منجر به تهدید امنیت ملی یک کشور شوند.
۳.نکته مهم دیگر اینکه هدف از چنین اقدامات مجرمانه ای، تحت فشار قرار دادن فرد مورد نظر جهت انجام اقدامات خاص از جمله سوء استفادههای اخلاقی و مالی و یا امثالهم بوده و در برخی موارد ممکن است قربانی به قدری تحت فشار قرار گیرد که اقدام به خودکشی کند.
سخن آخر در خصوص وکیل جرایم اینترنتی در تهران
برای هر مشکل و موضوعی، راه حلی آسان و راحت درنظر گرفته شده است که فقط کافی است کار را به کاردان آن بسپارید و نگران دغدغه های دیگر نباشید.
جهت مشاوره حقوقی و یا اعطای وکالت به وکیل جرایم اینترنتی در تهران با ما تماس بگیرید.۰۹۱۰۱۹۲۳۷۲۵
هیات تحریریه گروه وکلای ققنوس
وکیل جرایم اینترنتی در تهران
محمدمهدی کیخا