در صورت مفید بودن، این لینک را برای دیگران هم ارسال نمایید تا آنها نیز از مطالعه آن بهرهمند شوند.
در طی سالهای اخیر، با توجه به رشد چشمگیر صنعت ساختمان در امارات، میزان مهاجرت به امارات برای معماران نیز با رشد زیادی همراه بوده است. مهاجرت معماران و مهندسان به کشور امارات هم از طریق تحصیل و هم از طریق کار امکانپذیر است. اما باید بدانید که در صورت تمایل به مهاجرت از طریق تحصیل، باید هزینه بیشتری پرداخت کنید.
چرا که دانشگاههای امارات رایگان نبوده و به سختی به مهاجران بورسیه میدهند. اما حتی با این وجود اخذ ویزای تحصیلی امارات برای مهندسان نسبت به سایر ویزاها آسانتر است. در ادامه این مطلب از شرایط مهاجرت به امارات برای معماران خواهیم گفت و به هر دو روش مهاجرت کاری و تحصیلی خواهیم پرداخت.
کاربر گرامی، در صورت نیاز به مشاوره وکیل مهاجرتی متخصص و باتجربه، کلیک نمایید.
فهرست مطالب
شرایط کلی مهاجرت به امارات برای معماران
ادامه تحصیل برای دانشجویان بینالمللی در دانشگاههای کشور امارات رایگان نیست. به همین دلیل تنها راه مهاجرت تحصیلی رایگان به این کشور، اخذ بورسیه از دانشگاههای معتبر است. دانشگاههای امارات برنامههای زیادی برای اعطای بورسیه به دانشجویان نخبه و ممتاز دارند. همچنین بیشتر برنامههای بورسیه به دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی تعلق دارد.
یکی دیگر از راههای مهاجرت به امارات برای معماران، مهاجرت از طریق اخذ ویزای کاری است. همه افراد برای دریافت این ویزا باید از طرف یک کارفرمای اماراتی دعوتنامه داشته باشند. با داشتن این دعوتنامه و اثبات تمکن مالی، میتوانید ویزای کاری این کشور را دریافت کنید. باید بدانید که مدت اعتبار ویزای کاری معماران و مهندسان به قرارداد کاری آنها وابسته است. با وجود این، در صورت تمایل میتوانید ویزا کاری این کشور را همزمان با قرارداد کاری خود تمدید نمایید.
از مزایای مهاجرت مهندسان به امارات میتوان به امکان سرمایهگذاری در این کشور اشاره کرد. برای استخدام در بعضی از شرکتهای بزرگ اماراتی باید علاوهبر زبان عربی، به زبان انگلیسی هم تسلط کامل داشته باشید و مدرک آیلتس خود را به شرکت ارائه دهید.
دریافت ویزای تحصیلی امارات برای مهندسان
مهمترین مدرکی که برای اخذ ویزای تحصیلی برای مهاجرت به امارات باید ارائه دهید، نامه پذیرش از دانشگاه مورد نظرتان در این کشور است. درصورتی داشتن نامه پذیرش دانشگاه و گواهی تمکن مالی میتوانید به اداره مهاجرت امارات مراجعه کرده و برای دریافت ویزای تحصیلی امارات خود اقدام کنید. میزان سرمایه موردنیاز برای گرفتن گواهی تمکن مالی بسته به مقطع و نوع دانشگاه شما متفاوت خواهد بود. اما به طور کل میتوان گفت دانشجو باید به اندازه هزینه تحصیل و زندگی خود به مدت یکسال تمکن مالی داشته باشد.
از دیگر مدارک لازم جهت مهاجرت به امارات برای معماران، مدرک زبان آیلتس است. همانطور که پیش از این اشاره کردیم اکثر دورههای آموزشی دانشگاهها در مقطع تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان بینالمللی به زبان انگلیسی برگزار میشوند. به همین دلیل برای دریافت ویزای تحصیلی امارات در این مقطع باید مدرک آیلتس خود را برای اداره مهاجرت امارات ارسال نمایید. همچنین ارسال ریز نمرات مقطع تحصیلی قبلی هم ضروری محسوب میشود.
همه دانشجویان بین المللی اجازه دارند پس از اتمام تحصیلات خود در امارت بمانند و به دنبال فرصت شغلی مناسب خود بگردند. در صورتی که پس از اتمام دوره تحصیلی خود تمایل داشته باشید در امارات بمانید، باید حداکثر تا شش ماه از یک کارفرمای اماراتی دعوتنامه شغلی دریافت کنید. پس از دریافت دعوتنامه کاری، ویزای تحصیلی شما به ویزای کاری امارات تغییر خواهد کرد.
مهاجرت به امارات برای معماران از طریق ویزای کار
جهت مهاجرت به امارات برای معماران از طریق کار، باید پیش از هرچیز از سمت یک کارفرمای اماراتی دعوتنامه کاری دریافت کنید. همچنین برخورداری از تمکن مالی برای پرداخت هزینه زندگی در امارات به مدت شش ماه، از موارد لازم برای اخذ ویزای کاری امارات به حساب میآید. از مزایای مهاجرت مهندسین به امارات میتوان به امکان دریافت ویزای همراه برای اعضای خانواده خود یعنی همسر و فرزندان پس از دریافت ویزای کاری اشاره نمود.
پیش از اینکه ویزای کاری به شما داده شود، باید قرارداد شما توسط کارفرما به اداره مهاجرت امارات ارسال گردد. دریافت تأییدیه قرارداد برای اعطای ویزای کاری امارات بسیار مهم و ضروری بهحساب میآید. در قرارداد کاری باید مواردی مثل حقوق ماهیانه، میزان مرخصی و ساعت کاری به طور دقیق و کامل بیان شود. در صورتی که میزان درآمد از حداقل حقوق تعیین شده توسط دولت امارات پایینتر باشد، ویزای کاری برای مهاجرت مهندسین به امارات صادر نخواهد شد.
درآمد مهندسین در امارات متحده عربی
یکی از مهمترین دلایل محبوبیت امارات در میان مهندسان و معماران، بالا بودن درآمد نسبتا بالای این رشته در کشور امارات است. این کشور در برخی از رشتههای مهندسی مانند معماری، مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی نفت با کمبود نیروی کاری مواجه هستند. به همین دلیل از پردرآمدترین مشاغل در کشور امارات میتوان به موقعیتهای شغلی رشتههای مهندسی اشاره کرد. مهندسان معماری و عمران حدود ۱۲ هزار دلار و مهندسان هوافضا، مکانیک و برق هم به ترتیب حدود ۱۶ هزار، ۱۴ هزار و ۱۷ هزار درهم درآمد کسب میکنند.
سالانه نزدیک به سه هزار مهندس و معمار جهت مهاجرت به امارات برای معماران اقدام میکنند. در صورتی که به کار کردن در شهرهای بزرگ تمایل داشته باشید میتوانید درآمد خود را از مبالغ بالا افزایش دهید. با فعالیت در شهرهایی مثل دبی و ابوظبی درآمد شما از مبالغی که ذکر کردیم بالاتر خواهد بود. البته نکته مهم و حائز اهمیت این است که هزینههای زندگی در شهرهای بزرگتر هم به نسبت درآمد بیشتر خواهد بود.
اخذ اقامت دائم امارات برای معماران
مدت زمان اقامت مهندسان پس از مهاجرت به امارات به اعتبار قرارداد کاریشان بستگی دارد. در صورتی که پس از اتمام قرارداد کاری آن را مجددا تمدید کردید، باید نسبت به تمدید ویزای کاری خود هم اقدام کنید. قوانین مرتبط با دریافت اقامت دائم امارات در مقایسه با سایر کشورها بسیار سختتر و پیچیدهتر است. برای دریافت اقامت دائم امارات متحده عربی، باید حداقل سی سال در این کشور ساکن باشید. پس از دریافت اقامت دائم میتوانید برای دریافت تابعیت این کشور درخواست دهید. باید بدانید که همه افراد باید پیش از اخذ تابعیت امارات، تابعیت قبلی خود را ترک نمایند.
نظرات ارزشمند شما به ما کمک میکند تا خدمات خود را در مهاجرت به امارات برای معماران بهبود بخشیم. لطفاً تجربه خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.