وکیل دعاوی ؛ ۰۹۱۰۱۹۲۳۷۲۵
جهت مشاوره و یا اعطای وکالت با وکیل دعاوی کیفری کلیک کنید
یه سوال داشتم اگه مشکلاتی تو زندگی ما بوجود بیاد، باید چیکار کنیم، چجوری می تونیم راهنمایی بگیریم، دوست نداریم که مشکل پیش بیاد و بعد به فکر درمان باشیم، می خوایم پیشگیری کنیم. لطفا راهنمایی کنید.
ممنون از دغدغه ی شما و اینکه دانستن قبل از انجام کار را در ذهن دارید، به امید اینکه راهنمایی ما کارگشا باشد.
مبحث اول:
انواع مشکلات و دعاوی:
بخش اول:
فهرست مطالب
دعاوی حقوقی:
مشکلات و دعاوی راجع به حقوق تلف شده یا پایمال شده عمومی یا شخصی است. به این صورت که با برخورد با چنین مشکلاتی، تقدیم دادخواست به دادگاه صالح راهگشا خواهد بود.
بخش دوم:
دعاوی کیفری:
مشکلات و دعاوی راجع به جرم و پرونده های کیفری است. به این صورت که در مواجهه با چنین مشکلی، تقدیم شکواییه راه حل خواهد بود.
جهت عضویت در اینستاگرام حقوقی کلیک کنید
مبحث دوم:
سوالات و مشکلات رایج از زبان وکیل دعاوی
بخش اول:
سوالاتی در مورد اینکه فرد در دوران خدمت سربازی، چند فشنگ برداشته و در خانه نگهداری می کند، آیا جرم است یا خیر؟که پاسخ به آن این است که جرم بوده و مجازات کیفری دارد.
بخش دوم:
سوالاتی در مورد اینکه فرد چند وقت پیش پلیس اورا بازداشت کرده و در دادگاه تبرئه شده یا اینکه در جرم قابل گذشت، رضایت طرف را گرفته است، و بعد از آن دنبال کار گشته است و گفته اند که گواهی سو پیشینه می خواهند و بعد پرسیده که آیا چنین چیزی در گواهی می آید یا خیر؟پاسخ به آن منفی است و چنین چیزی در گواهی نمی آید.
بخش سوم:
پرسش هایی درمورد خانواده از جمله گرفتن طلاق و یا گرفتن اجرت المثل و یا گرفتن نحله. مانند گرفتن هم زمان اجرت المثل و نحله که هر کدام باید طبق دادخواست جداگانه باشد و هردو ی آنها قائل مطالبه است.
بخش چهارم:
تخلف شوهر از شروط ضمن عقد، مانند اینکه هنگام تنظیم عقدنامه تعهد داده است که الکل مصرف نکند و یا اینکه اعتیاد نداشته باشد، که در این صورت با اثبات تخلف شوهر از شروط، امکان گرفتن طلاق مفروض است.
بخش پنجم:
سوالات رایجی در مورد بیمه مانند بیمه عمر که امروزه رایج است، به این صورت که به طور مثال، شوهر بازنشسته است و مستمری بیمه دریافت می کند و زن در حال پرداخت بیمه عمر است، اگر شوهر فوت کند، زن هم می تواند بیمه خود را و هم بیمه شوهرش را دریافت کند.
بخش ششم:
سوالات و مشکلاتی در مورد کار که در جامعه رواج زیادی دارد به این صورت که کارگر از شرکتی که در آن مشغول به کار است شکایت دارد به خاطر عدم پرداخت به موقع دستمزدها و یا به علت اینکه هنوز به صورت کارمند رسمی درنیامده اند و پیمانی یا قراردادی هستند.
بخش هفتم:
سوالات و مشکلات زیادی که مربوط به اشتباهات پزشکی یا بی دقتی پزشکان یا عدم تخصص او است. مانند صدور نسخه بدون دقت علمی یا اشتباه.
بخش هشتم:
سوالاتی که امروزه با توجه به بورس و شرایط اقتصادی رواج پیدا کرده و آن در مورد موضوعاتی همچون بازارعرضه سهام و اوراق بهادار و به طور کلی امور مربوط به خرید و فروش اشخاص حقوقی یا حقیقی(به عنوان تاجر) می باشد، مثل قوانین مربوط به تاسیس شرکت که نمود واضحی در این قضیه دارد.
بخش نهم:
سوالات اداری مانند دادرسی اداری و یا نظارت قضایی بر ادارات دولتی و به طور کلی حقوق عموم مردم نسبت به انواع ادارات دولتی می باشد. مانند اینکه فرد به اداره دولتی مراجعه کرده و رفتار درستی با او نداشته اند و به او بد و بیراه گفته اند و یا اینکه از روی عمد و معطل شدن او، از این اتاق به آن اتاق او را فرستاده اند.
بخش دهم:
سوالاتی که ممکن است برای یک فرد به عنوان شهروند عضو جامعه پیش بیاید مانند حقوق همسایه ها نسبت به یکدیگر در مورد آپارتمان نشینی و موارد این چنینی که پاسخ آنها ساده است.
بخش یازدهم:
سوالاتی که از نظر حقوق بین المللی محسوب می شود همچون گرفتن تابعیت کشور ایران یا کشورهای دیگر مثل ترکیه یا امارات که امروزه نمود فراوانی دارد.
بخش دوازدهم:
سوالات جدیدی درباره حقوق بشر و حق انسان در برابر انسان، حق انسان در برابر جامعه و حق طبیعت بر انسان که باتوجه به رسانه های جمعی، رواج یافته است.
بخش سیزدهم:
سوالاتی در مورد قانون اساسی و حقوق اساسی مثل انتخابات مجلس یا ریاست جمهوری و موضوعات مربوط به رای گیری و تشخیص صلاحیت کاندیداها که بیشتر به علت سواد قانونی مردم رواج پیدا کرده است.
جهت عضویت در کانال حقوقی کلیک کنید
مبحث سوم:
شکل رسیدگی دعاوی کیفری:
هر پرونده و دعوا به حسب موضوع آن ممکن است در دادگاه های مختلفی رسیدگی شود که رسیدگی به آن هم متفاوت است. به طور مثال اگر مشکل ارث باشد روند جداگانه ای دارد و یا اگر خانواده و یا اداری باشد روند رسیدگی مختص به خود را داراست و یا اگر جنبه ی جرم داشته باشد کیفری محسوب شده و رسیدگی به آن شرایط خاص دارد. به طور کلی اگر دعوا حقوقی باشد در دادگاه حقوقی و اگر کیفری باشد در دادگاه کیفری رسیدگی می شود.
مبحث چهارم:
ارائه راه حل وکیل دعاوی:
راه حلی که مشکل گشا خواهد بود انتخاب وکیل است و اگر می خواهید قبل ازاینکه اقدام به طرح دعوا کنید بهتر است مشاوره از وکیل دعاوی را به صورت تلفنی امتحان کنید که هم هزینه ی کمتر و هم دردسر کمتری دارد، ولی برای طرح دعوا مقتضی است که وکیل دعاوی حاذق انتخاب کنید.
سخن آخر:
هر دعوایی شرایطی دارد و هر شرایطی راه حلی ساده، پس بهتر است راه حلی انتخاب شود که نتیجه ی بهتر داشته باشد.
می توانید قبل از هر اقدامی با گرفتن وقت قبلی برای مراجعه حضوری یا به صورت تلفنی از خدمات مشاوره ای وکیل دعاوی ما بهره مند شوید.
هیات تحریریه گروه وکلای ققنوس
وکیل دعاوی
محمد مهدی کیخا
سئوالات حقوقی خود را از ما بپرسید. کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود.